Modele proiecte constructii case

In aceasta pagina va prezentam o colectie de modele si schite pentru casa mult visata. Aceste modele sunt formate intr-o compilatie cuprinzatoare de modele, astfel incat chiar daca nu stiti cum este organizata casa dumneavoastra, sau nu stiti exact cum arata, sa va puteti hotara.

modele / proiecte constructii case de la 1 la 300 mp constructii cu suprf. de la 300 la 600 mp proiecte de case cu aria de la 600 mp la 1200 mp

Intre 1 si 300 mp

Intre 300 si 600 mp

Peste 600 mp

Aceasta colectie de modele este formata din planuri de case construite de firma noastra, de firme partenere din Occident din acelasi sector de lucru cu care firma noastra intretine relatii de colaborare si dezvoltare de noi tehnici inovative in constructie, in satisfacerea nevoilor clientilor. La acest numar impresionant de modele, planuri si schite pentru case se adauga proiectele publice ale marilor companii constructoare americane si germane.

Scopul si rolul listelor de modele, a pozelor si a informatiilor asociate este de a va ajuta in gasirea casei ce reprezinta implinirea nevoilor si dorintelor dumneavoastra si a celor apropiati.

Fiecare dintre modelele prezentate in acest site contin informatii precum suprafata constructiei, numar de camere, pozitionare camere, detalii tehnice constructive deosebite, proprietati speciale si in ce clasa de costuri se incadreaza respectiva constructie.