Modele proiecte constructii case

   Va prezentam in aceasta pagina o colectie de modele proiecte connstructii case. Alegeti modelul dorit dintre cele disponibile! Fiecare proiect poate fi de asemenea personalizat in functie de dorintele individuale ale clientilor nostri.

   Modele constructii case prezentate mai jos se bazeaza pe cele mai recente stiluri arhitecturale si pe durabilitate in timp!
Alegeti cele mai inspirate modele constructii case la preturi foarte atractive, fie ca sunteti din Bucuresti sau alta zona din tara!

modele / proiecte constructii case de la 1 la 300 mp constructii cu suprf. de la 300 la 600 mp proiecte de case cu aria de la 600 mp la 1200 mp

Intre 1 si 300 mp

Intre 300 si 600 mp

Peste 600 mp

Relatii de colaborare cu firme importante de constructii case din strainatate

   Aceasta colectie de modele constructii case este formata din planuri de case construite de firma noastra, in colaboare cu firme partenere din Occident din acelasi sector de lucru.
Intretinem relatii de colaborare si dezvoltare, fiind mereu la curent cu noi tehnici inovative in constructii case, in satisfacerea nevoilor clientilor. La acest numar impresionant de modele, planuri constructii case si schite pentru case se adauga proiectele publice ale marilor companii constructoare americane si germane.

Informatii relevante modelele proiecte constructii case

   Scopul si rolul listelor de modele proiecte constructii case, a pozelor si a informatiilor asociate, este de a va ajuta in gasirea casei ce reprezinta implinirea nevoilor si dorintelor dumneavoastra si a celor apropiati.

Fiecare dintre aceste modele proiecte constructii case prezentate in acest site se gasesc la cele mai bune preturi de pe piata si contin informatii precum:

  • Suprafata constructiei
  • Numarul de camere
  • Pozitionarea camerelor
  • Detalii tehnice constructive
  • Proprietati speciale
  • Clasa de costuri in care se incadreaza respectiva constructie.