Proces tehnologic pentru constructii case

constructii case bucuresti

Cu numar mare de proiecte de constructii case si experienta considerabila in domeniu, firma noastra va ofera o gama larga de solutii pentru construirea caminului dumneavoastra. De la proiectare si pana la designul interior, specialistii nostrii sunt in permanenta preocupati de satisfacerea tuturor nevoilor clientilor, in materie de constructii case si servicii conexe constructii case, atunci cand hotarasc sa-si construiasca o casa. Prin folosirea materialelor de cea mai buna calitate si profesionalismul echipei, oferim clientilor nostrii nu doar o casa ci un camin unde fiecare sa-si gaseasca intimitatea, caldura si bucuria de a trai alaturi de familie. Constructiile la cheie au avantajul ca dumneavoastra nu trebuie sa va preocupati de nimic altceva decat de aranjatul mobilierului si de petrecerea inaugurala. Incepind de la finisajele exterioare, interioare, obiectele sanitare, instalatile electrice, parchetul, gresia, faianta sunt responsabilitatea noastra si sunt incluse in pretul cladirii. Pentru ca deviza noastra este : noi construim pentru viitor, furnizorii nostri sunt selectati cu grija pentru a beneficia de cele mai bune materiale de constructie si accesorii. De asemenea avem grija ca preturile practicate sa oglindeasca perfect raportul calitate-pret. Si pentru ca stim ca un lucru deosebit de important si deloc de neglijat in constructii este termenul de livrare, avem grija ca acesta sa fie totdeauna respectat. Deoarece criza globala ne-a afectat si pe noi dar si o mare parte a populatiei, departamentul nostru de marketing a gindit o oferta speciala : orice client care contracteaza constructia unei case la cheie beneficiaza de mobilarea gratuita a bucatariei.

Firma noastra de constructii, si-a inceput activitatea in domeniul constructiilor din anul 1992.In toata aceasta perioada si-a desfasurat activitatea neintrerupt, remarcandu-se prin lucrari si servicii de calitate superioara, dar si prin respectarea cu strictete a termenelor de executie stabilite. Compania noastra construieste case "la cheie" sau "la rosu", in orice stil arhitectonic, din lemn, zidarie sau mixte. Firma isi desfasoara activitatea in general in Bucuresti si in zonele limitrofe.Pentru gasirea celor mai bune solutii privind aspectul si functionalitatea constructiilor, materialelor necesare si optimizarea costurilor, va oferim consultanta tehnica gratuita.

Descrierea procesului tehnologic

Case din lemn

Casele din lemn sunt construite pe o fundatie din beton si au ca structura de rezistenta cadre din lemn de diferite dimensiuni, inchise la exterior si la interior cu placi din OSB. Termoizolatia interioara se face cu vata minerala de 100 mm, intre cadrele din lemn, iar cea exterioara prin realizarea termosistemului format din polistiren expandat de inalta densitate, adeziv si plasa din fibra de sticla. Finisajul interior se realizeaza din placi de gips-carton, aplicate peste placile din OSB.Acoperisul este realizat din capriori de lemn si astereala din OSB, peste care se aplica folia anticondens si invelitoarea.Tamplaria exterioara este confectionata din lemn stratificat cu geam termopan, iar cea interioara din lemn natur. Lemnul este tratat corespunzator impotriva insectelor, fugicidelor si focului, avand o rezistenta la foc de pana la 90 de minute. Deasemenea, casa este protejata impotriva rozatoarelor, prin montarea in structura a unei plase antirozatoare.Casa astfel realizata, asigura o buna izolatie termica si fonica, asigurandu-se o garantie pentru structura de 10 ani."Casa la rosu" include: structura de rezistenta, peretii exteriori, planseul peste parter si acoperisul fara invelitoarea exterioara."Casa la cheie" cuprinde pe langa etapele constructiei la rosu, urmatoarele etape: realizarea peretilor interiori, compartimentarilor, izolatia cu vata minerala, montajul termosistemului exterior,finisajele interioare si exterioare, tamplaria exterioara si interioara, instalatiile,zugravelile si realizarea pardoselilor (gresie,parchet).Case din zidarie

Casele din zidarie se relizeaza pe o fundatie din beton armat cu inaltimea totala impreuna cu talpa fundatie de 1,5m, realizandu-se astfel o buna protectie impotriva inghetului. Zidaria este realizata din B.C.A., caramida tip poroterm sau caramida plina (in functie de proiect), portanta cu samburi si centuri din beton armat. Sarpanta acoperisului se realizeaza din lemn de rasinoase, peste astereala se va aplica o folie anticondens si apoi partea exterioara a acoperisului (tigla de tabla,tigla ceramica,sindrila bituminoasa)."Casa la rosu" cuprinde: fundatia, ridicarea peretilor din zidarie, planseul din beton armat, realizarea acoperisului fara partea exterioara(tigla, sindrila)."Casa la cheie" include pe langa etapele constructiei la rosu, urmatoarele: finisajele interioare si exterioare, instalatiile sanitare,termice si electrice complete, tamplaria exterioara si interioara,placarea pardoselilor cu gresie sau parchet,placarea cu faianta, zugravelile si montajul partii exterioare a acoperisului( montajul tiglei sau sindrilei si elementelor pluviale).